Het verhaal

Het verhaal van Brunmontagne is begonnen in 2018 met een zoektocht naar een nieuw horloge door bedenker en ontwerper Pascal Bruinenberg. Hij heeft gekozen voor een naam die zijn verhaal letterlijk vertolkt. Brunmontagne is namelijk een vertaling van Bruinenberg.

Oprichter en eigenaar van Brunmontagne, Pascal Bruinenberg

Hier begon de ware uitdaging. Hoe begin je met een dergelijk project.. Het antwoord bleek eenvoudig, begin gewoon met alles wat je weet! Zo begon het project met een stuk papier en een potlood maar al snel bleek dat dit geen succes was. Tekenen in Paint daar in tegen wel. Het ontwerp stond binnen no time op “papier” en het vervolg van het project kon van start.

Het eerste ontwerp van de Brunmontagne Representor

Zijn functie als Accountmanager binnen de telecom industrie verschafte hem ideale ingangen bij verschillende bedrijven welke hem verder op weg konden helpen. Maanden van ontwerpen en calculaties gingen voorbij waarbij het verhaal steeds vaker naar voren kwam in gesprekken privé en zakelijk. Hierbij merkte hij dat men enthousiast begon te worden van het idee, het ontwerp en vooral de voortgang. “Hé Pascal, kan ik er al bijna één aanschouwen” leek standaard te worden.

Hierbij kwam het besef dat dit wel eens meer kon, en moest gaan worden. Zoiets hou je niet voor jezelf! Hier schrijft hij.. Anderhalf jaar later.. Met een heus horlogemerk als resultaat. Brunmontagne.

We zijn extreem trots op het verhaal en vooral het uiteindelijke resultaat. Dit vertaalt zich in de vele enthousiaste ambassadeurs (Representors) die zich hebben aangesloten.